Over mij

Profiel

Mijn naam is Carol van Ramshorst. Ik heb de opleiding tot psychosociaal therapeut gevolgd, evenals de opleiding voor Counseling & Coaching.

Anderen ervaren mij als een betrokken en integer persoon die in het contact rustig, vriendelijk en duidelijk is. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig actief bezig. Beweging, zoals hardlopen, wandelen en fietsen, is voor mij belangrijk, daarmee kom ik letterlijk en figuurlijk verder. Ook vind ik het heerlijk om te lezen, het liefst buiten in de zon. Dat geeft mij energie en brengt rust in mijn hoofd.

Mijn visie

Het leven heeft veel te bieden, mooie maar ook minder mooie dingen. Aan mij zelf de keus hoe ik om ga met dát wat op mijn pad komt.

Veel jaren leefde ik onbewust of zoals ik dacht dat het 'moest'. Maar wie was ik eigenlijk? Door te luisteren naar wat ik zelf wilde kreeg ik rust en ben ik gaan genieten. Ook al loopt het leven niet zoals je het zelf voor ogen hebt: het zijn vaak de kleine dingen die het leven mooi maken.

In dit werk word ik blij om mensen zó te begeleiden dat ze hun leven positief kunnen veranderen. De basis daarvoor is dat ik geloof dat God van ieder mens houdt. Deze liefde wil ik graag uitdragen.

Wil je kennismaken, heb je een vraag of wil je meer weten?